Allmän information om tillbehör

Golvakuten säljer högkvalitativa tillbehör till städmaskiner till mycket attraktiva priser. De leverantörer vi samarbetar med är världsledande inom sina respektive områden och produkterna de framställer är av högsta kvalitet.

Efter många år i branschen har vi den kunskap och flexibilitet som krävs för att hjälpa våra kunder hitta vad de söker. Se alla maskinmärken vi säljer i listan längre ner.

Vår filosofi är att tillbehör till städmaskiner är varor som ska vara lätta att komma åt för kunden. Därför lagerhåller vi alla produkter i vårt sortiment. Det gör att vi kan ge dig som kund en snabb service med omgående leveranser.

Som kund hos oss behöver du inte längre vända dig till flera olika leverantörer för tillbehör till städmaskiner. Hos oss hittar du allt på ett och samma ställe vilket gör att du sparar tid.

 Vi har tillbehör till följande maskinmärken:

Allto/American Lincoln, Alto Clarke, Cimex, Cleanfix, Columbus, Comac, CTM, Dulevo, Duplex, Duster, Electrolux, Eureka, Excentr, Fimap, Fiorentini/ICM, Floor, Gansow, Hako, IPC, ISAL, Kärcher, Minuteman, Mirage, Nilco, Nilfisk/Advance, Nobles/Tennant, Numatic, OMM, Power Boss, Power Flite, Pulimat, Pullman/Beva, Clean, RCM, Rotowash, Selco, Sorma, Taski, Teknova, Tennant, TSM, Wayne, Wetroc, Victor, Windsor, Wirbel