Köpvillkor

Allmänna villkor

Golvakuten Sweden AB ansvarar för denna webbplats samt dess innehåll. Vi reserverar oss för eventuella prisändringar, felaktiga priser och/eller felaktig information på hemsidan. Det är inte tillåtet att kopiera eller använda hemsidans innehåll utan tillstånd från Golvakuten Sweden AB.

 

Order

Varje beställning bekräftas genom en e-postad orderbekräftelse - avtal upprättas. Orderbekräftelsen genereras automatiskt av Golvakuten Sweden AB´s databas. Vid eventuella felaktigheter förbehåller vi oss rätten att korrigera uppgifter i efterhand.

 

Betalningssätt

Betalningsalternativ inom Sverige är faktura eller förskottsbetalning via bank- postgiro eller kreditkort. För att kunna bevilja kredit görs en kreditupplysning.

 

Faktura

Om du valt att betala mot faktura betalar du med 10 dagar kredit. 

 

Leasing / Hyra
Ett alternativ till köp är leasing eller hyra. Med detta tillvägagångsätt binder man inte kapital utan betalar en månadskostnad under en bestämd tid

 

Förskottsbetalning via bank- postgiro

Vid förskottsbetalning så betalar Du in totalpriset inklusive moms och frakt (avrunda uppåt till närmaste krona) till vårt bankgirokonto.Som betalningsmottagare anger Du Golvakuten AB och anger även vårt bankgironr som är 342-2672. I den orderbekräftelse du får med e-posten står det ett ordernummer. Det är för dig som har Internetbank väldigt enkelt att göra betalningen snabbt och korrekt. Betalar du direkt på Post- eller Bankkontor så ta med dig ditt ordernummer och lämna detta nummer till expediten så att betalningen registreras korrekt.

 

Kortbetalning

I dagsläget tar vi ej emot kontokortsbeställningar via hemsidan utan rekommenderar förskottsbetalning.

 

Fraktkostnad

Fraktkostnad tillkommer.

 

Tillämpning

Vi tillämpar Distans- och hemförsäljningslagen (2005:59) som relevant lagrumshänvisning (det är den lag som reglerar villkoren för postorder och internetförsäljning)

 

Klicka här för att läsa Distans- och hemförsäljningslagen.

 

I övrigt gäller konsumentköplagen (1990:932) vid all försäljning, inköp samt reklamationer.

 

Klicka här för att läsa konsumentköplagen.

 

Returer

Vi erbjuder full retur- eller bytesrätt inom tio dagar om varan returneras i oskadat skick och i obruten förpackning. Medsänd kvittot.

 

Vid felexpedierad vara ersätter vi returfrakt i annat fall betalas returfrakt av dig som kund.

 

Sänd ej returer som postförskott eller efterkrav! För ej utlösta paket debiteras en hanteringskostnad på 250 kr.

 

 

Vi reserverar oss för eventuella prisändringar, felaktiga priser och/eller felaktig information på hemsidan.